Ella, Coaching, Coach, Ridderkerk, van Wingerden, training
Zonder veroordeling jezelf ontdekken.

Mijn naam is Ella van Wingerden. Durft u het aan om samen met mij de stappen te doorlopen voor meer kwaliteit in uw leven?

Neem contact op
life coach, coaching, riddekerk, ella van wingerden,

Werken aan je persoonlijke doel!

Mijn naam is Ella van Wingerden en ik coach individuen en groepen om te werken aan hun doelstellingen. Dit doe ik vanuit een positief perspectief: kijken wat er goed gaat en dit groter maken. Daarnaast help ik Blokkades te verdwijnen door samen te kijken naar interne communicatie en gedrag.

Door mijn ervaring vanuit o.a. mijn werk in de gevangenis, verslavingszorg, jeugdzorg, praktijkonderwijs en verschillende opleidingen als: coach, team coach en het volgen van de  ART (agressie regulatie training) & TOP! trainingen kan ik luisteren zonder te oordelen en helpen inzichtelijk te maken welke stappen er kunnen worden ondernomen om uw doelstellingen te behalen. Daarnaast heb ik de cursus “The Work" van Byron Katie gevolgd. Een manier om de gedachten die al het lijden in de wereld veroorzaken op te sporen en te onderzoeken. Een manier om vrede in jezelf en met de wereld te vinden.

“Verander je focus en zie wat er gebeurt in de toekomst, Alles is mogelijk.”
BEL MIJ MAIL MIJ
coaching, ella, van wingerden, ella van wingerden,

Coaching

Haal  het beste uit uzelf, doorbreek uw blokkades. Blijf niet vechten met uzelf, geef anderen of uzelf niet de schuld als het niet gaat zoals u hoopt. Ga samenwerken met uzelf en ontdek overtuigingen en gewoontes. Geloof weer dat dat alles mogelijk is en dat doelen bereikt kunnen worden. Durf te leven!

Tijdens de coaching ga ik niet vertellen wat u moet doen. Door te luisteren en vragen te stellen krijgt u inzicht in overtuigingen, eigenschappen en motieven welke blokkades of knelpunten in stand houden. Het is een proces die u anders leert kijken zodat uw focus veranderd en u ervaart dat het mogelijk is om te bereiken wat u zo graag wil.

Innerlijke motivatie leren herkennen en sturing geven aan uw leven.

kwaliteit, van leven, positief, coaching, training,

Meer grip krijgen op uw leven en beter omgaan met veranderingen, zorgen en stress loslaten.

Zelfverzekerd de werkvloer op na ziekte of lange afwezigheid.

Team Coaching

Doormiddel van team coaching krijgt u inzichtelijk waar de krachten van uw team zitten en hoe u deze optimaal kunt inzetten. Anderzijds kan ook de vinger op de zere plek worden gelegd wanneer dit nodig is, zodat er een veilige omgeving ontstaat waarbinnen openlijk gecommuniceerd kan en mag worden. Ook bij Veranderingen kan team coaching ondersteunend werken door zaken bespreekbaar te maken, te relativeren en stap voor stap routenis te doorbreken. 

Teamcoaching is gericht op het beïnvloeden van de interacties in een team, met als doel dat het team als geheel beter gaat functioneren. Concreet kan er bijvoorbeeld gewerkt worden aan:

communicatie, training, coach, ridderkerk, ella, van wingerden,

Als team goed samenwerken en communiceren.

coaching, ridderkerk, ella coaching en training, coach,

Zelfsturing binnen het team

Als team resultaatgericht gaan werken.

Niet vergeten. Je leeft. Geniet van vandaag.

Lifeskills training

U wilt anders reageren, maar hoe? Deze training laat u anders denken en doen. Lifeskills laat u verantwoording nemen voor de stappen die u maakt. U kunt in iedere situatie kiezen voor een positieve oplossing, omdat er gewerkt wordt met Top gedachten (helpende gedachten) en het bewust worden van belemmerende gedachten.

Verder is er aandacht voor omgaan met boosheid en sociale vaardigheden. Er wordt geoefend in het kunnen reageren in sociale situaties (omgaan met groepsdruk en rustig blijven als je uitgedaagd wordt). Overtuigingen, waarden en normen worden bespreekbaar gemaakt. 

Workshop “Kraak je eigen code” 

Grote bedragen pinnen zonder je pincode is nietmogelijk. Waarom verwachten we dan wel, dat we ons leven kunnen veranderen en doelen kunnen behalen zonder ons zelf te leren kennen? Door uw eigen code te kraken, herkent u uw eigen behoefte, kunt u op adem komen of in beweging komen om zo weer uw eigen ritme aan te nemen. Door een andere kijk op uzelf komt er energie vrij. U staat sterker in uw schoenen en bent weerbaarder. U herkent uw sterke punten, uw uitdagingen of valkuilen van uw leven.  U kunt zelf het verschil maken, maar kraak eerst uw code.

Durf je de uitdaging aan?

Wat een geluk..de overgang.

De overgang is voor de meeste vrouwen een lastige periode, vol lichamelijk ongemak en emotionele opschudding. Je kunt de overgang ook ervaren als een doorgang naar een nieuw, beter en spiritueler leven: een kans om vanbinnen héél te worden. Het gaat tijdens dit proces om het temmen van de innerlijke draak… Als je daarmee aan de slag gaat, krijg je de energie terug van het kind dat je eens was, maar mét de kracht en intuïtie van de wijze oudere vrouw. Spiritueel door de overgang geeft filosofische inzichten en praktische tips om de gelukkigste tijd van je leven in te gaan.

Tijdens een avond met koffie, thee en lekkernij, praten en ervaren we dat je ook anders naar de overgang kunt kijken en ervaren. 

Praten over problemen creëert problemen. Praten over oplossingen creëert oplossingen

Intake

Een intake is een eerste kennismaking en daarom is deze gratis. Als de click goed is kijken we naar uw doelen en bespreken we het traject. Want niemand is hetzelfde.

Tel: 06 - 53 50 26 02
E-mail: info@ellacoaching.nl

Adres:
Brahmstraat 21
2983 BE Ridderkerk

Stel een vraag

Versturen